教育展 留學海外 獎貸學金

{"pagination":"true","pagination_type":"bullets","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","direction":"horizontal","auto_stop":"false","speed":"1000","animation":"slide","vertical_height":"","autoheight":"false","space_between":"0","loop":"true"}

UNMC Information Day

UNMC Information Day

We are delighted to invite you to our Information Day on Saturday, August 17th 2013 from 10.00 am to 3.00 pm at our main campus in Semenyih. There will be a range of events including campus tours, lab demonstration, talks and a welcome speech by the Provost of UNMC, Professor Christine Ennew at 11.45 am in Block F1A15. Staff and students will be there to answer your questions on things that matter to you and to help you fill in an application.

Students who have just completed A-Levels/STPM or equivalent qualifications and are interested in starting a degree programme are particularly encouraged to bring along their results.

Academic departments within the Faculty of Arts and Social Sciences, Faculty of Engineering and Faculty of Science hold talks throughout the day, so you can visit the ones you’re interested in.

UNMC Information Day Schedule:

Time VenueTopic Presenter
10:30am F1A11 Nottingham University Business School
What's next after A Levels?
(40 minutes, including Q&A)
Prof Lee Chew Ging
10:30am F1A13Careers in Science, what job can I get?
(30 minutes, including Q&A)
Dr Jessica Price
11:00am F1A15Introduction to Engineering
(30 minutes, including Q&A)
Ir Ioannes Tang
11:15am F1A11School of Education
"Why does an education degree matter?"
(30 minutes, including Q&A)
Dr Too Wei Keong
11:15am F1A13"Peek into Psychology: How your mind can play tricks"
(30 minutes, including Q&A)
Dr Marc Archer
11.45amF1A15Welcome address by the
Provost of UNMC
Prof Christine Ennew
11:45am F1A11 School of English
"English studies: Preparing for a changing world."
(30 minutes, including Q&A)
Dr Stephen Pihlaja
12.00pm F1A13"A Prelude to Biotechnology"
(30 minutes, including Q&A)
Dr Winnie Yap
12:30pm F1A15School of Modern Languages and Cultures
"International Media & Communication Studies:
Relevance, Flexibility, Employability"
(30 minutes, including Q&A)
Dr Tessa Houghton
12:30pm F1A13The big FOUR questions about cancer. What? Who? Why? How?
(30 minutes, including Q&A)
Dr Ting Kang Nee
1:00pm F1A11 Foundation in Arts and Education
"How to prepare for a degree in Arts and Social Sciences"
(30 minutes, including Q&A)
Mr Michael Groves
1:15pm F1A15Introduction to Engineering
(30 minutes, including Q&A)
Ir Ioannes Tang
1:30pm F1A13Careers in Computer Science and Information Technology
(45 minutes, including Q&A)
Dr Timothy John Brailsford
1:45pm F1A11 Politic, History International Relations
Studying the Bachelor of International Relations:
thinking about your global future
(30 minutes, including Q&A)
Dr Michael Connors

Our Information day gives you the full experience of UNMC so this is a great opportunity to explore your study options. We hope that you can come along as this is the best way to discover the atmosphere, the people, the campus and the city.

For more information about studying at UNMC you may want to browse our online prospectus, where you can find out more about how to apply, accommodation, fees and scholarships.

We hope to see you there. Please feel free to bring your family and friends!

UNMC Marketing Team
The University of Nottingham Malaysia Campus
Jalan Broga, 43500 Semenyih
Selangor Darul Ehsan
Malaysia
telephone: +6 (03) 8924 8000
fax: +6 (03) 8924 8001

快来留言! "UNMC Information Day"

留言

您的电邮不会被显示。


*


error: Content is protected !!